donderdag t/m zondag

Zaterdag 9 juli gesloten wegens privé feest

2018_COE_Logos_Green-bkg_translations_en

EST. | 2017

WEVERSTRAAT 39 - 1791 AA

DEN BURG

Telefoon:
0222-365080

 

In dé winkelstraat van Den Burg vind je VIBES Foodbar, een hippe bar/restaurant gecombineerd met een eigentijdse stijl en sfeer met de mooiste Texelse gerechten. Puur, eerlijk en gezond!

Zo zijn er bijvoorbeeld heerlijke sappige burgers, mooie vleesklassiekers en super lekkere, gezonde salades. Het vlees van het beste rund, lam en varken, geselecteerd bij de Texelse boer. Frietje erbij? Ja graag, maar dan wel huisgemaakt, van smaakvolle agria-aardappels.

Wat dacht je van een lekker Texels bierje van de tap? Keuze uit speciale Gin's, verschillende wereldwijnen per fles of glas en speciaalbieren geselecteerd door onze Texelse slijterij Smidt-Witte te Den Burg. Meerdere soorten sappen, frisdranken of andere alcoholische dranken.

Kom snel kijken en proeven!

 
logo-01.jpg
105979857_2987869461260953_2812045946637
Logo BG wit-01-01.jpg
download (1).png

Tel. +31-222-365-080


Weverstraat 39

Den Burg, Noord-Holland, Netherlands

Tel. +31-222-319-737


Jan Ayeslag 2

Den Hoorn, Noord-Holland, Netherlands

Sinds dat Covid-19 ons genadig heeft aangevallen en we als horeca  behoorlijke klappen hebben gehad, komen er ook nieuwe creatieve kansen en ideeën. Samenwerken of concurreren..? Op Texel sloegen we de handen in één. Tim Hagenus van Vibes foodbar (Den Burg, zonder terras) heeft plaats genomen naast Steven van Vliet; Paal 12 (Den Hoorn)
 

Steven (links op de foto) had nog wat ruimte over naast zijn paviljoen en stond dit graag af aan Tim die door de corona maatregelen, zonder terras, nauwelijks zitplaatsen over hield in zijn huidige restaurant. Beide ondernemers hebben ruime ervaring met foodtruck activiteiten dus een tijdelijk etablissement werd zo opgetrokken uit een zeecontainer, pallets en andere materialen. Ieder met zijn eigen menukaart en product. Zo ontstond Beach Vibes. De uitstraling..?

Typisch Paal 12 sfeertje op 1,5 meter afstand van elkaar. Samenwerken noemen ze dat op Texel!

| OPENINGSTIJDEN VARIËREN WEGENS WEERSAFHANKEKIJKHEID |

DhvCVQXXcAA8hbJ.jpg
download (1).png
deb00064-6051-4b65-9def-fe0cc7aad425.jpg

In 2022 vindt de derde editie van Sunny Side Up plaats, een kleinschalig en intiem tweedaags festival op het strand van Texel. Een initiatief van Strandpaviljoen Twaalf en NIGHTCARE.

 

Strandslag paal 12 wordt voor twee dagen het podium voor tropische livemuziek, van Reggae tot Disco en van Brass tot Cumbia. Met de festivalvibes waar NIGHTCARE om bekend staat, maar dan aan de mooiste kust waar de zon altijd schijnt. Met het strand als decor kunnen we rollend door het warme zand genieten van de ondergaande zon.

 

Of je nou één dag komt feesten of er een tropische eilandvakantie van maakt; zwem, verdwaal tussen de duinen, graaf een kuil en geniet van de livemuziek, Texels bier, leuke activiteiten en het heerlijke eten van Donkey Business.

 

Kom je van de overkant of wil je graag de ultieme festival-ervaring, boek dan een overnachting op het eiland! Het is hoogseizoen op Texel dus wees op tijd met het boeken van je accommodatie! Blijf tot zondag lekker hangen voor een

chill-out hangover programma!

 
HEADER.png
VDWVM-Logo-2-e1430207680942.jpg
LOGO_DAILYCAPPUCCINO.jpg
logo-1.png

Dit platform is een initiatief van ASN Bank. Je vindt hier projecten van duurzame ondernemers, inspirerende blogs en je kunt meedoen aan crowdfunding of de Wereldprijs.

Ga je binnenkort een weekendje uitwaaien op Texel maar heb je nog geen idee welke restaurants je zeker niet mag missen?  Dan word je waarschijnlijk heel blij van het lijstje dat wij hier voor jullie hebben gemaakt. Er is namelijk genoeg keuze op dit fijne eiland en wij zijn uiteraard maar wat graag voor jullie gaan proeven. Je vindt hier de beste restaurants op Texel in één handig overzicht.

Logo_website.png
 
 

Vibes Foodbar
Weverstraat 39
1791 AA Den Burg

CONTACT